Adatvédelem

Tisztelt Látogatónk!

Köszönjük, hogy megtisztel minket a bizalmával és megismerkedik az irodánk adatvédelmi jog területén nyújtott szolgáltatásaival. Ha az adatvédelmi megfeleléshez szükség dokumentumok előkészítése, adatvédelmi auditok lebonyolítása vagy adatvédelmi tisztviselői tevékenység ellátása kapcsán keres segítséget, akkor jó helyen jár! Az adatvédelmi jog területén teljes körű ügyvédi szolgáltatással várjuk ügyfeleinket Budapest XI. kerületében.

Kérdése van? Kérje adatvédelmi jogban jártas kollégánkat az alábbi számon:

+36-20-993-5371

Hagyjon számunkra üzenetet, örömmel visszahívjuk!

Ha inkább e-mailt írna, akkor az

office@madarassy-legal.com

címen várjuk megkeresését!

A XXI. század információs társadalmában a vállalatok soha nem látott mértékű adattömeg felett rendelkeznek, mely új kihívások elé állítja a gazdaság minden szereplőjét. Az adatkezelési folyamatok feltárása, a hatályos jogi környezettel való összevetése és a megfelelő adatvédelmi környezet kialakítása speciális szaktudást igényel. Az elmúlt években több tucat cég számára készítettünk elő adatvédelmi szabályzatokat és tájékoztatókat, segítettük az adattudatosság kialakítását, illetve működtünk közre a GDPR-nak megfelelő adatkezelési háttér felépítésében.

Adatvédelmi jogi szolgáltatásaink keretében segítséget nyújtunk többek között az adatvédelmi hiányosságok feltárásában, az adatbiztonságot garantáló belső eljárási rendszerek és szabályzatok kialakításában, a rendszeres adatvédelmi auditok elvégzésében, illetve folyamatos jogi támogatást biztosítunk az aktuális adatvédelmi kérdések megoldásával kapcsolatban.

Újbudai ügyvédi irodánk jelenleg kilenc jogász (köztük öt ügyvéd) rendelkezésre állásával tudja garantálni, hogy adatvédelmi ügyei mindig jó kezekben legyenek!

Amiben segíthetünk:

Ügyfeleink mondták rólunk:

“A GDPR megjelenése a cégünk számára is sok bizonytalanságot hozott, tanácstalanok voltunk, hogy mik is lennének az aktuális teendőink. Megnyugtató volt, hogy a Madarassy Ügyvédi Iroda kollégái érthetően elmagyarázták a szükséges lépéseket, és előkészítették nekünk az adatvédelmi dokumentumokat. Azóta is rendszeresen fordulunk hozzájuk adatvédelmi kérdéseinkkel, amikre mindig világos és hatékony megoldást kapunk tőlük.”  ügyvezető

“Az elmúlt években számos átalakuláson ment keresztül a cégünk, többek között új üzletággal is bővült a tevékenységünk. Az adatvédelmi szabályzataink a változások következtében elavulttá váltak, ezért megkértük a Madarassy Ügyvédi Irodát, hogy vizsgálják felül a dokumentumokat. Az iroda profi kollégái átvilágították az adatvédelmi folyamatainkat és felújították a szabályzatokat, így végre biztosak lehetünk benne, hogy az adatvédelem próbáját is kiállja a cégünk.” cégvezető

Néhány jelentősebb eredményünk az adatvédelmi jog területén:

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy folyamatosan és közérthető módon tájékoztassuk ügyfeleinket és leendő ügyfeleinket különböző aktuális jogi kérdésekről.

HA ÖN IS ÉRTESÜLNI AKAR AZ ADATVÉDELMI JOGGAL KAPCSOLATOS AKTUÁLIS HÍREINKRŐL IRATKOZZON FEL INGYENES HÍRLEVELÜNKRE ITT!

Elérhetőségeink még egyszer:

Telefon: +36-20-993-5371

E-mail: office@madarassy-legal.com