Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

  • Magasan képzett, specializált szakmai háttérrel rendelkező csapat: komoly hangsúlyt fordítunk jogász kollégáink folyamatosan frissülő szaktudására. Kollégáink nagy része végez vagy végzett különböző továbbképzéseket, másod-diplomát, így biztosítva a minél szélesebb látókört, szaktudást és felkészültséget.
  • Gyors és rugalmas munkavégzés: 8 fős jogászcsapatunkból az irodavezető ügyvéden túl minden cég ügyeiben még egy – vagy igény szerint két – dedikált ember kerül kijelölésre, amely által a rövid reakcióidő garantálható.
  • Újdonságokról való tájékoztatás/hírlevél: rendszeresen hírleveleket küldünk ügyfeleinknek a legújabb releváns jogszabályi változások, illetve fontos jogszabályi határidők, tudnivalók vonatkozásában.
  • Biztonság/magas összegű biztosítás: ügyvédeink mindent megtesznek a hibátlan munkavégzés érdekében, de egy esetleges vétkes károkozás esetén összesen 60 millió forintot is meghaladó összegben rendelkezünk biztosítással.
  • Stratégiai együttműködés ügyvéd kollégákkal, szakjogászokkal: Irodánk szoros együttműködést épített ki más ügyvédi irodákkal, szakértőkkel, ezzel is bővítve a szolgáltatások körét és biztosítva a nagyobb munkaterhet ellátni képes kapacitást.
  • Pontos, precíz szakismeret: kollégáink mindent megtesznek a naprakész szaktudás érdekében, számos színvonalas továbbképzésen, konferencián veszünk részt, ezzel is bővítve szakmai ismereteink.
  • Személyes odafigyelés: irodánk családias méretű, de mégis megfelelő létszámmal rendelkezik ahhoz, hogy minden egyes ügyfelünk személyes, egyénre szabott ügykezelést kaphasson.
  • Együttműködés könyvelőirodákkal, ingatlan ügynökökkel és más szakértőkkel: napi szinten működünk együtt nemzetközi és hazai könyvelő irodákkal, könyvvizsgálókkal, marketing- és informatikai cégekkel, igazságügyi műszaki szakértőkkel, ingatlan-ügynökségekkel, valamint hitel- és biztosításközvetítőkkel, ezáltal nemcsak jogi, hanem más területeket is figyelembe vevő komplex gazdasági megoldásokat tudunk kidolgozni.
  • Hazai és nemzetközi ügyfélkör: ügyfeleink többsége multinacionális hátterű vagy határon átnyúló tevékenységet végző cég, de tevékenységünk kiterjed a hazai kis-, és középvállalatok igényeinek kielégítésére, valamint a magánszemélyek kiszolgálására is.
  • Titoktartás: törvényben foglalt kötelezettségen túl is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy Ügyfeleink ügyeit és adatait bizalmasan kezeljük, az ügyeket teljes diszkrécióval kezeljük.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.