“Sokan vagyunk, akik nem értünk a joghoz, ezért csakis olyanokkal dolgoztathatunk, akik a legjobbak és az elképzeléseinket a jog nyelvére pontosan le tudják fordítani. A partnerekkel való kommunikáció, egyeztetés közbeni holtpontokon átsegített az a rugalmasság és innovatív gondolkodás amit az irodában tapasztaltunk. Általában a megrendelő sürgeti az irodákat, hogy haladjon a projekt. A munka elvégzése közben nem egyszer volt szerencsére olyan érzésem, hogy ez inkább fordítva alakult…”

dr. Kovács Erzsébet
Ügyvezető

“Örömmel tölt el, hogy nap mint nap felkészült szakemberekre bízhatjuk a cég jogi ügyeit. Az iroda munkáját rugalmasság, részterületekért felelős specialisták összehangolt munkája és átgondolt folyamatszervezés jellemzi.”

Eötvös Tivadar

“Az ügyvédekkel szembeni kezdeti bizalmatlanságom ellenére, hamar meg tudtam állapodni az irodavezetővel és közel 10 éves együttműködésünk során megtapasztalhattam, hogy félelmem alaptalan volt. dr. Madarassy ügyvéd úr személyében megbízható és hozzáértő szakembert ismerhettem meg, aki bármilyen jellegű problémámat szinte azonnal igyekezett orvosolni. Az ügyvédi iroda csapata segítőkész, gyorsan reagáló, megbízható, bízom benne, hogy a jövőben is értékes partnerként működhetünk együtt.”

Kormos Ferencné

„A Madarassy Ügyvédi Iroda szakértő munkájának köszönhetően jó ár-érték aránnyal, megfelelő jogi támogatással sikerült vállalkozásunkat megalapítani és valamennyi engedélyt beszerezni. Az iroda csapatával azóta is tartós, jó munkakapcsolat alakult ki és mindenkinek örömmel ajánlom a szolgáltatásaikat.”

Nagy Péter

“Számunkra a gyors válaszok mellett még fontosabb a válaszok használhatósága, gyakorlatiassága és megbízhatósága. A Madarassy Ügyvédi Irodában jó csapat dolgozik, minden területen szakmailag kiváló kollégákkal. Annak, aki hosszútávra tervez, mindenképp csak ajánlani tudom őket!”

Tóth Krisztián

“A kérdéseinkre adott megfelelő válaszok mellett nagyon fontos a kommunikáció és a kedvesség az ügyintézések folyamán, ebben a Madarassy Ügyvédi Iroda élen jár. “

Farkas Katalin

“Korábban saját erőből próbáltuk megoldani jogi ügyeinket, azonban ez csak szerény eredményt hozott. Amióta a Madarassy Ügyvédi Irodára bíztuk a szerződések elkészítését, érezhetően kevesebb vita merül fel partnereinkkel. Az Iroda továbbá hatékony segítséget nyújt kintlévőségeink kezelésében és behajtásában, és mindez költséghatékonysággal párosul.”

Nagy Eszter