Irodáink küldetése és sikerének alapja, hogy jogi tanácsaink személyre szabott, hatékony és gyakorlati választ adnak Ügyfeleink üzleti problémáira.

Szakértelem Budapest XI. kerületében

A folyamatosan bővülő, szerteágazó tevékenységű hazai és nemzetközi ügyfélkör igényeinek kielégítése érdekében ügyvédi szolgáltatásaink alapvetően a gazdasági jogterületet ölelik fel. Jogi tanácsadási és képviseleti gyakorlatunk magában foglalja a klasszikus polgári jogi jog-

terület valamennyi válfaját, így különösen a társasági-, ingatlan-, munka-, IT- és szerzői/szellemi alkotások jogát. Mindezeken túl rendszeresen képviseljük ügyfeleink érdekeit közbeszerzési és peres eljárásokban, valamint közigazgatási ügyekben, de tevékenységünk kiterjed a civil szféra igényeinek kielégítésére és magánszemélyek kiszolgálására is.

Irodánk a folyamatos, szakmai önképzés mellett nagy hangsúlyt fektet az élő és professzionális szakmai nyelvtudásra, illetve külföldi jogrendszerekben való tájékozódás képességére.

Teljes körű ügyvédi szolgáltatások Újbudán

Munkánk során szoros együttműködésben dolgozunk más ügyvédi irodákkal, nemzetközi és hazai könyvelő irodákkal, könyvvizsgálókkal, marketing és informatikai cégekkel, igazságügyi műszaki szakértőkkel, ingatlan-ügynökségekkel, valamint hitel- és biztosításközvetítőkkel. Ezáltal nemcsak jogi, hanem más területeket is figyelembe vevő komplex gazdasági megoldásokat tudunk kidolgozni.

Azokon a jogterületeken, ahol Irodánk maga esetleg nem rendelkezne specializált ismeretekkel, ott a két partnerirodánkkal fennálló megállapodásunk alapján bármikor tudjuk biztosítani a kívánt megoldásokat, így különösen büntetőjog, szabadalmak vagy más, speciálisabb jogterületek esetén. Irodánk kiterjedt kapcsolathálóval rendelkezik vidéki ügyvédi irodákkal, így hatékonyan és alacsony költséggel tudja a székhelytől eltérő helyszínen történő jogi szolgáltatást biztosítani.

Az alapítástól eltelt több mint 10 év alatt immár magasan képzett és komoly szakmai háttérrel rendelkező csapat alakult ki és áll ügyfeleink (gazdasági társaságok, pénzügyi vállalkozások, magánszemélyek, egyesületek, alapítványok stb.) rendelkezésére. Irodánk jelenleg nyolc jogász (köztük több ügyvéd) rendelkezésre állását tudja garantálni, ezáltal biztosítva a mindenkori gyors reakcióidőt, illetve a szükséges specializált szakértelmet. Munkánkat többtagú

titkársági, illetőleg adminisztrációs háttér teszi folyamatossá, gyorssá és megbízhatóvá.

A Madarassy Ügyvédi Iroda 2003-ban kezdte meg működését. Irodánk alapítója dr. Madarassy Tamás ügyvéd (korábban a Budapesti Corvinus Egyetem üzleti jogi tanszékének adjunktusa).